Despre noi

Despre noi

Ne desfășurăm activitatea în principal în București, județul Ilfov și județele limitrofe (Giurgiu, Dâmbovița, Buzău, Ialomița, Călărași), dar putem să ne deplasăm dacă este nevoie în toată România.

Suntem o firmă nou înființată, dar anii de experiență in domeniul acesta și experiențele personale ne-au determinat să punem pe picioare o companie care să ofere servicii complexe, pentru a face mai ușoară viața dumneavoastră și a evita toate experiențele neplăcute pe care sigur le-ați întâmpinat sau le veți întâmpina în încercarea de a vă construi un cămin, o afacere sau un imobil de orice fel.

V-ați săturat de tot felul de meseriași atotștiutori, de „specialiști” care nu termină niciodată o treaba, de echipe de constructori care, dacă n-au fugit deja cu avansul pentru lucrarea dumneavoastră, probabil că nu o vor termina niciodată?

V-ați săturat de chilipiruri sau prețuri astronomice, de lucrări fără nici un pic de răspundere din partea constructorului?

V-ați săturat de oameni care le știu pe toate și de care dacă ai nevoie, nu te pot ajuta fiindcă au alte treburi?

Eu însumi am trecut prin toate astea și vreau să vă ajut să nu fiți și dumneavoastră in aceeași situație.

Vrem o țara că afară și e timpul să ne purtăm ca atare. E timpul ca oameni pregătiți să își facă treaba și să fie responsabili pentru ceea ce fac. E timpul să lucrăm ca afară.

Vrem să facem lucruri de calitate, cu materiale de calitate și să oferim garanție pentru ceea ce facem.

Să fim responsabili și profesioniști până la capăt.